TOERISTISCHE PLEKKEN IN NADOR

Hier vind  u een overzicht wat er allemaal te doen is in omgeving Nador.
U kunt de hele dag door genieten van verschillende soorten markten en luxe winkels. Daarnaast kunt u zich ook amuseren door een boottocht te maken over de boulevard van Nador. En natuurlijk kunt u zich veel meer amuseren binnen de stad Nador door  bijvoorbeeld: Vissen,  zwemmen, natuur wandelingen,uitgaan, live concerten, kermis en attracties…..

Supermarkten

In Nador kun je ook uitgebreide boodschappen gaan doen, daarvoor is er een grote supermarkt geopend Marjan. Daar kun je alles vinden wat men nodig heeft, van levensmiddelen tot aan huis meubels.


space
Boulevard Sidi Ali

Nador is vooral bekend door haar grote boulevard genaamd sidi ali. Jaarlijks komen daar veel mensen bij elkaar, en genieten van het  mooie uitzicht aan zee. Je kunt daar ook activiteiten doen zoals varen met een zeilbootje en in de avond genieten van een live concert.


space
Restaurants

In Nador is er een macdonalds restaurant geopend. Die ligt nabij de boulevard sidi ali, waardoor het veel klanten naar zich toe trekt. Binnen in de stad nador vind je ook verschillende Geclassificeerde restaurants waar je kunt gaan genieten van verschillende specialiteiten.


space
Markten Nador

Nador kent ongeveer 3 grote markten in haar stad genaamd ouled mimoun, kisaria, en mourkab en een van de grootste supermarkt in Afrika, die ook markt is geworden. Daar kun je gezellig winkelen en genieten van de Marokkaanse sfeer. Tevens kun je daarna ook lekker gaan eten.


space
 
< Vorige
space
NIEUWS
Vlucht vertraagd? Recht op schadevergoeding! kijk snel op http://www.euclaim.nl/
01 Jul 2016
op woensdagnacht 3 maart 2016 is de tweede helft van airport Nador geopend in de aanwezigheid van ambtenaren, helaas geen pers aanwezig
03 Mar 2016

 
Hotel Mercure Rif Nador 4*
 
KAART
 
Europcar Nador