TOERISTISCHE PLEKKEN IN NADOR

Hier vind  u een overzicht wat er allemaal te doen is in omgeving Nador.
U kunt de hele dag door genieten van verschillende soorten markten en luxe winkels. Daarnaast kunt u zich ook amuseren door een boottocht te maken over de boulevard van Nador. En natuurlijk kunt u zich veel meer amuseren binnen de stad Nador door  bijvoorbeeld: Vissen,  zwemmen, natuur wandelingen,uitgaan, live concerten, kermis en attracties…..

Azzaifun

Azzaifun is een woonpark voor vrije tijd besteding. gelegen op 350 m hoogte, op een berg van dennen en eucalyptussen, boven het dorp van Segan-gan genaamd Gourougou.

Het is maar 30 minuten vanuit de luchthaven en haven. Hun activiteiten zijn vooral gericht op families, ouderen, jongeren en scholieren. Tevens bevind zich er een restaurant u kunt zelf een menu samen stellen van verschillende tajines, couscous en sandwiches.

 

http://www.azzaifun.net


space
Historisch

Nador kent ook een historisch gebouwen en plekken


space
Marchica Med

Het project van Marchica Med kan de economische ontwikkeling in de regio van Nador terwijl de bescherming van haar rijke biodiversiteit, een echte troef voor duurzaam toerisme.

Marchica Med programma heeft als doel uit te voeren op een totale oppervlakte van 2000 hectare door de overkoepelende zeven projecten, namelijk: Atalayoun stad, twee zeeën stad, nieuwe stad van Nador, Flamingo Bay, Marchica Sport, Marchica van boomgaarden en vissersdorp. De ansamble zal golfbanen, ruimten gewijd aan Paardensport en watersporten, hotel zones, residentiële gebieden, visserij en jachthavens poorten omvatten.

http://www.marchicamed.com/


space
Vervoer Nador

Nador bezit ook openbaar vervoer zo kun je gemakkelijk overal komen. Sinds kort kunt u ook reizen met de trein naar verschillende steden in Marokko. Binnen de stad heb je kleine taxi's en busssen tegen vaste tarieven die u overal kunnen brengen binnen een bebouwde kom 60 km. Buiten deze bord 60 km kunt u grote taxi's, bussen of treinen nemen.


space
 
Volgende >
space
NIEUWS
Vlucht vertraagd? Recht op schadevergoeding! kijk snel op http://www.euclaim.nl/
01 Jul 2016
op woensdagnacht 3 maart 2016 is de tweede helft van airport Nador geopend in de aanwezigheid van ambtenaren, helaas geen pers aanwezig
03 Mar 2016

 
Hotel Mercure Rif Nador 4*
 
KAART
 
Europcar Nador