HOTELS IN NADOR

Nador heeft veel hotels om aan alle behoeftes van deze tijdelijke bewoners en toeristen op te kunnen vangen. De meeste hotels zijn vrij eenvoudig: maximaal 2, 3 of 4 sterren. Om meer toeristen te kunnen trekken heeft de Koning een opdracht gegeven om meer hotels bij te bouwen van 4 tot 6 sterren.  

Hotel la Giralda 3*A

Het hotel La Giralda is een 3 sterrenhotel dat in 1987 wordt gebouwd en dat in 2008 is gerenoveerd. het is een ideale plaats om vakantie te besteden. Het hotel van La Giralda vestigt zich in Nador, deze Mediterrane stad in het Noorden van Marokko, slechts 500m van de nieuwe boulevard Nador.  Hotel la giralda in Nador voorziet u van alle moderne faciliteiten over het gehele hotel. Tevens bevat het hotel een restaurant waar je uitgebreid kunt dineren van Marokkaans tot internationale keukens.

www.lagiraldahotel.ma


space
Hotel Babel 3*A

Hotel Babel bevind zich midden in de stad Nador. Gelegen vlakbij het centrum van nador. Hotel Babel is verdeeld over 3 verdiepingen en beschikt over 50 kamers waarvan 9 suites, alle kamers worden voorzien van airco en moderne apparatuur.

www.hotelbabel.com


space
 
< Vorige
space
NIEUWS
Vlucht vertraagd? Recht op schadevergoeding! kijk snel op http://www.euclaim.nl/
01 Jul 2016
op woensdagnacht 3 maart 2016 is de tweede helft van airport Nador geopend in de aanwezigheid van ambtenaren, helaas geen pers aanwezig
03 Mar 2016

 
Azzaifun
 
KAART
 
Europcar Nador