HOTELS IN NADOR

Nador heeft veel hotels om aan alle behoeftes van deze tijdelijke bewoners en toeristen op te kunnen vangen. De meeste hotels zijn vrij eenvoudig: maximaal 2, 3 of 4 sterren. Om meer toeristen te kunnen trekken heeft de Koning een opdracht gegeven om meer hotels bij te bouwen van 4 tot 6 sterren.  

Hotel Mercure Rif Nador 4*

Hotel Mercure Rif Nador

Het hotel ligt in het hart van Nador. Dankzij de locatie in het centrum van de stad is dit hotel met uitzicht op de Middellandse Zee ideaal voor zakenreizen. Het is tevens een fantastische plek voor uw gezinsvakantie of een romantisch uitstapje.

Voor meer informatie en reserveren:

www.mercure.com/nl/hotel-9677-hotel-mercure-rif-nador/index.shtml


space
HOTEL LE MONT VERT 4*

Het 4 sterren hotel Le mont Vert  wordt gevestigd in een plaats genaamd Gorogo gelegen te nador. Hotel le mont vert bevind zich in een natuurlijk gebied, waar je een mooi uitzicht hebt op de natuur. Tevens kun je van vele attracties genieten binnen de omgeving van het hotel. le mont vertt biedt cliënten aan: luxeaanpassing, internationaal restaurant, partijenruimte, vergaderingruimte, kinderclub, paard en pony reis, zwembad voor volwassenen en kinderen, ruimte voor ontspanning

www.lemontvert.com


space
Hotel Ryad 3*A

Hotel Ryad bevind zich midden in het centrum van de stad Nador, niet al te ver weg kun je genieten van het strand en een havengebied gelegen aan de grens van de stad melilla. Hotel Ryad bevat 5 etages waarvan 23 kamers13 suites , en een minibar waar je gerust bij kunt komen. Verder bevat het luxe bestandsdelen bijv. luxe badkamers, airco, roomservice. Hotel Ryad bevat 2 restaurants genaamd mezannine en panorama.

www.hotel-ryad.com


space
Hotel Delta Kert

Hotel Delta Kert is een toeristisch hotel dat op een paar meter afstand ligt van de middellandse zee combineert luxe met voordelige prijzen.

Het hotel ligt op 30 km afstand ten westen van de stad Nador in de gemeente Ait Said provincie Driouch, op loopafstand van de bekende strand Boughafar langs de kustweg tussen Alhoceima en Nador.

 

www.motel-deltakert.com


space
 
Volgende >
space
NIEUWS
Vlucht vertraagd? Recht op schadevergoeding! kijk snel op http://www.euclaim.nl/
01 Jul 2016
op woensdagnacht 3 maart 2016 is de tweede helft van airport Nador geopend in de aanwezigheid van ambtenaren, helaas geen pers aanwezig
03 Mar 2016

 
Azzaifun
 
KAART
 
Europcar Nador